Seksuologie

Bij vragen en problemen op het gebied van seksualiteit kunt u bij MuCeS (Multidisciplinair Centrum voor Seksuologie) terecht. Zo kan bijvoorbeeld een lichamelijke ziekte, beperking of handicap, of de -medicamenteuze- behandeling daarvan, het seksueel functioneren beïnvloeden. Wanneer dit een probleen is voor u en uw eventuele partner, kunt u hiervoor hulp krijgen.

MuCeS

Vrouwen, maar ook mannen, kunnen terecht bij MuCeS. Dit is een initiatief van de vakgroepen psychologie en gynaecologie van het Máxima Medisch Centrum. Het centrum is in 2007 opgericht en heeft een regionale functie waarin de medische seksuologie, de seksuologie in de Geestelijke Gezondheidszorg en de eerstelijnsseksuologie op een efficiënte manier geïntegreerd zijn. MuCeS is te vinden in het Máxima Medisch Centrum locatie Eindhoven (routenummer 101, eerste etage).

Er is een gemeenschappelijke voordeur waar alle verwijzers naar kunnen verwijzen. Achter deze voordeur werkt een multidisciplinair team met korte lijnen, dat expertise op verschillend gebied direct in kan zetten. Seksuele problemen zoals pijn bij het vrijen, vaginisme, orgasmeproblemen, erectie- en ejaculatieproblemen en verschil in verlangen tussen partners kunnen worden behandeld bij MuCeS.

Vanuit de afdeling Medische Psychologie is mevrouw R. Brus verbonden aan MuCeS als klinisch psycholoog - seksuoloog.

www.muces.nl

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek Medische Psychologie
(040) 888 92 50

Routebeschrijving